Crv.ba: Počeo sa radom prvi bh. portal za zdravstvene usluge i proizvode
Foto: Tuzlanski.ba

Danas je zvanično pokret Crv.ba - „Prvi  bosanskohercegovački portal namijenjen za grupnu kupovinu zdravstvenih i medicinskih usluga i proizvoda“.

Crv.ba je prvi bosanskohercegovački portal koji kupcima nudi JEFTINIJI i LAKŠI pristup zdravstvu i medicinskim uslugama i proizvodima.

Crv.ba obuhvata saradnju za očuvanje i unapređenje zdravlja, sprečavanje bolesti, rano otkrivanje bolesti, blagovremeno liječenje, zdravstvena njega, rehabilitacija oboljelih i povrijeđenih te sticanja znanja i navika o zdravom načinu života. Svako lice ima pravo na zdravstvenu zaštitu i na mogućnost ostvarivanja najvišeg mogućeg nivoa zdravlja, kao što je i navedeno i u samom Zakonu o Zdravstvenoj Zaštiti te mnogih drugih propisa donijetih na osnovu ovog zakona.

Portal je danas zvanično počeo sa radom. Projekat je planiran da bude dostupan u svim bh gradovima. Sarajevo je izabrano kao prvi grad koji će proći pilot fazu i ubrzo nakon objave planirano je da Crv.ba bude dostupan i u Tuzli kao drugoj destinaciji.

Crv.ba obuhvata saradnju sa ustanovama za očuvanje i unapređenje zdravlja, sprečavanje bolesti, rano otkrivanje bolesti, blagovremeno liječenje, zdravstvenu njegu, rehabilitaciju oboljelih i povrijeđenih te sticanje znanja i navika o zdravom načinu života.

“U zdravoj jabuci, zdrav je i crv“

    (Marketing | Tuzlanski.ba)