Kompanija Jumbo, već tradicionalno, svake godine pruža podršku porodicama i zajednicama.

Dijeljenje je znak pažnje: Jumbo donosi radost i podršku djeci u Tuzli
Foto: Jumbo | Jumbo donirao potrepštine Domu za djecu bez roditeljskog staranja

Nedavno je Jumbo donio osmijehe na lica mališana u Tuzli, posebnom donacijom. Više od 70-oro djece u "JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja" dobilo je školske potrepštine i igračke kako bi se pripremili za novu školsku godinu.

Donacija je uključivala ruksake, sveske, olovke i ostali neophodan pribor, kako bi školarci imali sve što im je potrebno za početak škole. Jumbo je također donirao igračke i donio radost za najmlađe.

Jumbo je jako posvećen pomaganju zajednica u kojima djeluje. Ovaj projekt u Tuzli samo je jedan od različitih načina na koje kompanija podržava ugroženu djecu. A ličnom predajom donacije, Jumbo tim im je poklonio dan pun uzbuđenja i radosti.

"Predivno je vidjeti koliko su djeca bila sretna. Ponosni smo što možemo podržati njihovo obrazovanje i dobrobit, i radujemo se što ćemo tokom godine provesti još mnogo ovakvih projekata", rekao je Dino Šuta, Country Manager Jumbo-a za Bosnu i Hercegovinu.

Ovaj događaj je dio stalnih nastojanja Jumba da se oduži zajednici. Kompanija planira nastaviti sa sličnim projektima koji podržavaju dječije obrazovanje i radost, pokazujući svoju posvećenost tome da bude odgovoran i brižan partner u regiji.