Mama koja na TikToku dijeli trenutke iz života svoje male bebe ponovno je privukla pažnju korisnika.

Viralan video bebe: Prvi put je probala ribu, a njena reakcija je nasmijala mnoge
Foto: Screenshot | TikTok

Ovaj put, video u kojem beba po prvi put isprobava ribu izazvao je brojne reakcije zbog njezinog izraza lica koji jasno pokazuje da joj namirnica nimalo nije prijala.

U snimci, mama ponosno nudi ribu svojoj djevojčici, koja na početku pokazuje znatiželju. Međutim, nakon prvog zalogaja, njen izraz lica naglo se mijenja, što je izazvalo smijeh kod gledatelja. Mnogi su komentarisali kako je beba izgledala zbunjeno i razočarano, što je dodatno pojačalo humor situacije.

Mnogi pratitelji su zaključili da se bebi očigledno riba najmanje dopala od svih novih namirnica koje je probala do sada. Neki od komentara ispod ovog video snimka su: „Preslatka je“, „Pomijera se unazad kao da želi da ti pobjegne“, „Ni ja ne volim ribu, razumijem je“, „Sve što ona uradi je neodoljivo“, „Zaslužuje nagradu za najslađu bebu“.

@haleynicoleamos oh we HATED it, but i appreciated the effort😂 #baby #solids #firsttimstrying #fish #salmon ♬ original sound - haley amos

Ovaj simpatični trenutak još jednom je pokazao da su svakodnevne situacije s malom djecom često izvor smijeha i radosti, te da su trenuci poput ovoga ono što čini roditeljstvo posebnim.