Prijavite se i iskoristite prednosti novog tima porodične medicine, kako biste gradili zdraviju budućnost za vas i vaše najmilije.

Osnovan novi tim u Ordinaciji porodične medicine 'Dr. Djedović': Brza i jednostavna registracija
Foto: Poliklinika Medical Irac | Stručni i iskusni tim

U Ordinaciji porodične medicine "Dr. Djedović" u okviru Poliklinike Medical Irac, osnovan je novi tim porodične medicine, posvećen vašem zdravlju i dobrobiti.

Stručni i iskusni tim doktora i medicinskih sestara stoji vam na raspolaganju za sve vaše zdravstvene potrebe, pružajući sveobuhvatnu i personalizovanu njegu za cijelu porodicu.

Misija cijelog tima je da vam osigura visokokvalitetnu zdravstvenu uslugu u prijatnom i podržavajućem okruženju, sa posebnim naglaskom na prevenciju, liječenje i kontinuiranu brigu o vašem zdravlju.

U toku je postupak pripreme prijava pacijenata u novi  tim. Registrovani će pacijenti u OPM Dr. Djedović ostvarivati  prava sa zdravstenom knjižicom kao što su ostvarivali i u ambulanti porodične medicine koju su do sada posjećivali, bez redova i čekanja.

Opredijelite se za Ordinaciju porodične medicine Dr. Djedović i svoj zdravstveni karton vrlo jednostavno prebacite u novi tim.

Potrebno je samo da donesete zdravstvenu knjižicu i u par minuta popunite formular sa osnovnim podacima u ordinaciji, a vaš karton će biti prenesen u novu ordinaciju.

Svi oni koji se registruju mogu besplatno koristiti usluge: pregleda, savjeta, izdavanje recepata sa esencijalne liste, uputnica za specijalističke preglede, otvaranje bolovanja, EKG, previjanja, davanja injekcija i primjene infuzione terapije i dr. terapije.

Prijavite se i iskoristite prednosti novog tima porodične medicine, kako biste gradili zdraviju budućnost za vas i vaše najmilije.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 035 366 600 ili na web stranici poliklinika-irac.ba.