Nisu uspjeli riješiti probleme: J.Lo i Alex ipak će ostati samo prijatelji
Foto: Tuzlanski.ba

Pjevačica je pokušala riješiti probleme sa zaručnikom. Sredinom marta obznanili su da rade na poboljšanju veze i da treća osoba nema veze s nesuglasicama među njima.

Latino diva Jennifer Lopez (51) i legenda bejzbola Alex Rodriguez (45) potvrdili su za strane medije kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Mjesec dana nakon što su američki mediji rekli da su J.Lo i Alex prekinuli zaruke, dvojac se oglasio kako 'rade na poboljšanju svoje veze'. Sada su objavili da više nisu zajedno, prenosi 24sata.hr.

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje to ostati. Nastavit ćemo raditi zajedno i podržavati jedno drugo na poslovima na kojima sarađujemo i na projektima. Želimo sve najbolje djeci koje on i ja imamo. Iz poštovanja prema njima, jedino što još možemo reći je da zahvaljujemo svima koji su nas podržavali i slali lijepe poruke - rekli su.

Vijest o prekidu jednog od najzvučnijih celebrity parova u SAD-u dolazi svega nekoliko mjeseci nakon što su tamošnji showbiz mediji objavili Rodriguezovu navodnu aferu s Madison LeCroy (31), poznatoj tek pratiteljima kojekakvih reality formata.

Jennifer je onda demantovala da je treća osoba krivac za njihove probleme. Pokušali su ih riješiti, ali nisu uspjeli. (Tuzlanski.ba)