Pjevačica Jelena Karleuša objavila je saopštenje u kojem je navela da je potpisala sporazumni razvod braka poslije 16 godina. 

Karleuša se razvela nakon 16 godina braka: ''Ne može svako biti muž''
Foto: Arhiva

Karleuša je u objavi podijelila fotografije papira za razvod, a u opisu objave napisala je da su na sastanku prisustvovali njen advokat Milan Ateljević te advokat Duška Tošića. Međutim, sad već njen bivši suprug Tošić nije bio prisutan.

"Potpisala sam sporazumni razvod braka poslije 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašteni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodat ću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše djece sam ja. 'Druga strana' nije imala drugačiji prijedlog", napisala je na početku svoje objave.

Karleuša je istakla da sa Duškom, više ne želi biti u kontaktu. 

"Iako neki, nadasve mudri ljudi kažu da zbog djece bivši supružnici treba da budu u korektnim odnosima, ja ne želim više nikakvu poveznicu niti kontakt sa prethodnim periodom života, osim ako je riječ o pitanju života i smrti. U tom slučaju ću vjerovatno i poginuti. Elem, svako može napraviti djecu, to je lako, svako se može oženiti, ali ne može svako biti muž", dodala je Karleuša

Podsjećamo, Jelena Karleuša i Duško Tošić vjenčali su se 2008. godine, a zajedno imaju dvije kćerke Atinu i Niku.