Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac nedavno je zaustavila nastup i održala je kratak govor publici.

Nataša Bekvalac: Ne vole me vlasnici klubova, prevrću očima kada gostujem
Foto: Instagram | "Uvijek ću pjevati za žene"

Bekvalac je istakla da vlasnici klubova imaju problem kada ona nastupa, jer uglavnom na njene koncerte dolaze žene, koje ne mogu popiti onoliko koliko mogu muškarci.

"Vlasnici diskoteka i klubova, uglavnom prevrću oči kada ja trebam da im gostujem, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih da poručim dragim mojim ženama - da rade, da budu vrijedne. Plaćaju svoja pića i račune, da moji nastupi uvijek budu puni žena, koje imaju svoju lovu, jer ja ću pjevati uvijek pjesme samo za žene" - poručila je pjevačica u toku koncerta, a publika je njenu izjavu snimila i podijelila na društvene mreže.

Nataša je često nailazila na brojne komentare na račun ljubavnog života, a iza sebe ima tri braka.

Nakon razvoda od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića sa kojim ima kćerku Hanu, Nataša Bekvalac se još dva puta udavala, a sada je na nastupu sačekala neočekivana situacija.

Naime, dok je držala koncert, Nataši Bekvalac pokušali su da stave prsten na ruku.

Pjevačica je u svom duhovitom stilu sve ispratila, krenula da uzme prsten, a potom izmakla ruku i poručila: "Nema šanse" i odbila da stavi prsten.