Nakon što je Jennifer Lopez 20. augusta ove godine podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka, javnost je prvi put imala priliku vidjeti ih zajedno u društvu njihove djece.

Ben Affleck i Jennifer Lopez: Prvi susret nakon razvoda
Foto: Screenshot | TikTok | Ben Affleck i Jennifer Lopez susret nakon razvoda

Njih dvoje su paparazzi uslikali kako razgovaraju, dok su ih djeca pratila. Jennifer je nakon razgovora brisala suze dok su sjedili u automobilu.

Šetali su sa Benovom djecom iz prvog braka i Jenniferinim blizancima, Emmom i Maxom.

Nakon što su se zvanično razdvojili prošlog mjeseca, oboje su viđeni kako se šetaju bez vjenčanih prstenja, što je dodatno podstaklo spekulacije.

Također, par ima problema sa prodajom svoje vjenčane kuće u vrijednosti od 68 miliona dolara. Ben je nedavno kupio novu kuću za 20,5 miliona dolara, dok je Jennifer razgledala nekretnine u Beverly Hillsu.

@escapetracks Jennifer Lopez & Ben Affleck seen together in Beverly Hills👀 . #jenniferlopez #benaffleck #beverlyhills #jenniferlopezbenaffleck #jlo #jlofans #celebrity #celebritynews #fyp ♬ original sound - EscapeTracks

Lopez je navela da su njihovi imovina i prihodi nepoznati u svojoj prijavi za razvod. Par se prvi put upoznao 2001. godine i bio je u braku između 2021. i 2024. godine.