Foto: Tuzlanski.ba

Obline nisu razlog da strepite od kupaćih kostima – upravo na plaži ih možete istaći i pokazati u najljepšem svjetlu. Lijepa insipracija za to su poznate žene koje nemaju manekensku građu, ali svoje obline ponosno nose.

Ove uspješne i prelijepe dame pametno biraju modele kupaćih kostima koji sakrivaju nedostatke, a ističu atribute.

Rihanna

Retro modeli kupaćih kostima ponovo su u modi, a to dobro zna pjevačica sa Barbadosa, koja nosi crni bikini sa upečatljivim aksesoarima za plažu. Donji dio bikinija ima dubok struk, što je idealno za skrivanje stomačića.

Kelly Brook

Tijelo legendarne manekenke se s godinama promijenilo, ali i dalje izgleda senzacionalno. Odabrala je jednodijelni kupaći kostim ljetnjeg dezena, koji lijepo ističe dekolte i izdužuje noge.

Demi Lovato

Pjevačica je dokaz da možete izgledati seksepilno a pritom sakriti problematične dijelove. Jednodjelni bikini sa dubokim izrezom čini figuru vitkom, a ne morate da razmišljate izgledu stomaka.

Ashley Graham

Neka sva pažnja bude usmjerena na gornji dio bikinija, koji ima efektan detalj, baš kao u slučaju plus-size modela Ashley Graham. Takođe, crna boja je klasika koja nikada neće izaći iz mode.

Kim Kardashian

Možda i najpoznatija ljepotica sa oblinama za plažu uvijek bira glamur. Donji dio njenog bikinija ima visoke izreze tako da noge djeluju beskrajno duge, a četvrtasti gornji dio lijepo definiše dekolte i struk.