Evo kako je Peter Crouch zaplesao "robot-ples" na Ibizi (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Crpuch je prije sedam godina obećao da neće ponoviti "robot-ples" sve dok Engleska ne osvoji Svjetsko prvenstvo ili dok on ne bude strijelac pogotka u finalu Lige šampiona, ali...

crouch34

Peter Crouch je 2006. godine na prijateljskoj utakmici protiv Jamajke, koja je služila kao priprema reprezentacije Engleske za Svjetsko prvenstvo, postigao tri gola i proslavio ih popularnim robot-plesom. Iako je tada, nakon ismijavanja od strane javnosti, rekao da to više neće ponoviti dok se ne ukaže specijalna prilika, 32-ogodišnji napadač je prekršio obećanja i ponovo zaplesao.

Crouch je prije sedam godina obećao da neće ponoviti robot-ples sve dok Engleska ne osvoji Svetsko prvenstvo ili dok on ne bude strijelac pogotka u finalu Lige šampiona. Međutim, iako se nijedan od ova dva uslova nije ostvario, Crouch je rješio da ponovo zapleše i to na jednoj žurci, tokom odmora na Ibizi koji je proveo sa svojom suprugom, Abbey Clancy. Neko od prisutnih ljudi iz mase je svojim telefonom zabilježio novi nastup visokog napadača. (SportInfo.co.rs)

Kako je to Crouch izveo "robot-ples" pogledajte u videu: