Foto: Tuzlanski.ba

Na Kipru se naredne sedmice održava prestižno svjetsko takmičenje u modelingu, čast da predstavlja Bosnu i Hercegovinu pripala je mladoj dvadesetogodišnjoj Azemini Bilalić studentici Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Tuzli.

modelazeminaAzemina se već nekoliko godina bavi modelingom i član je modne agencije "ABC Models" iz Tuzle.

Za sebe kaže da je veoma iskrena i društvena osoba koja voli putovanja.

Takođe voli upoznavati nove razne ljude i kulture. Omiljeni hobiji su joj modeling igranje odbojke i boravak na plaži. Nakon što završi fakultet želi da pomaže djeci sa posebnim potrebama.

"Čast mi je što sam pored velikog broja djevojaka iz BiH odabrana upravo ja da predstavljam naš zemlju na ovom takmičenju, nadam se da ću ostvariti dobar rezultat obzirom da je konkurencija zaista dobra" – izjavila je Azemina za naš portal.

Na web stranici www.fashiontv.com već nekoliko dana traje glasanje za sve djevojke učesnice ovog prestižnog takmičenja. Azemina je od 29 djevojaka iz raznih dijelova svijeta trenutno na trećem mjestu sa 6730 glasova. On-line glasovi će biti takođe bitan faktor kod konačne odluke stručnog žirijia. Na OVOM LINKU možete dati podršku Azemini Bilalić. Sa jednog računara dozvoljeno je maksimalno 10 glasova.

azeminaaVjerujemo da će Azemina biti pravi predstavnik naše zemlje na ovom takmičenju i da će ostvariti zapažen uspjeh. (Tuzlanski.ba)