Više osoba je poginulo u nesreći na putu Podgorica-Kolašin
Foto: Tuzlanski.ba

Strahuje se da je 20 ljudi poginulo u prometnoj nesreći na sjeveru Crne Gore, ne cesti između Podgorice i Kolašina, kad se rumunjski autobus s 46 putnika srušio u kanjon rijeke Morače.

crna gora nesrecaReporter podgoričke Televizije Vijesti javio je s mjesta nesreće kako se strahuje da je poginulo 20 putnika.

Ozlijeđeni se prevoze u bolnicu, vozilima hitne pomoći i privatnim automobilima koji su se zatekli na mjestu nesreće. Prema neslužbenim informacijama, među ozlijeđenima ima mnogo onih s težim ozljedama opasnima po život.

U akciju spašavanja uključene su policijske postrojbe i pripadnici gorske službe spašavanja. Na mjesto nesreće došao je i crnogorski ministar unutarnjih poslova Raško Konjević.

Nesreća se dogodila nedaleko od samostana Morača, na mostu zvanom „Grlo". Autobus rumunjskih registarskih oznaka, oko 15 sati ušao je u Crnu Goru.

Autobus je prema prvim informacijama izašao iz tunela i probio ogradu na početku mosta i zaustavio se u provaliji na oko 30 do 40 metra od ceste, prenosi Hina.