Potraga za manekenkom se nastavlja: Poslala SMS momku da odlazi daleko
Foto: Tuzlanski.ba

Prema riječima jedne od njenih drugarica za Minom još uvijek bezuspješno tragaju njeni prijatelji, članovi porodice i Minin momak

manekenka

Beograd - Za manekenkom Minom Milenković već 24 sata tragaju porodica i prijatelji. Ona je posljednji put viđena kod splava "River" na Savskom keju.

Kako prenosi MUP Srbije nestanak Mine Milenković je prijavljen policiji koja sprovodi operativne radnje.

"Ona je posljednji put viđena 22. oko 02 i 50 minuta na keju na Novom Beogradu. Za sada nemamo više informacija. Policija za njom intenzivno traga", saopštio je MUP.

Kako Kurir saznaje Mina se kobne večeri posvađala sa momkom na "Riveru", poslije čega je otišla sa splava. Ona je poslala bivšem momku poruku "Nećemo se više vidjeti, odlazim daleko", a zatim je isključila telefon i otišla u nepoznatom pravcu.

Policija je na nogama i ispituje sve tragove koji bi mogli da dovedu do informacije o nestaloj Mini Milenković.

Prema riječima jedne od njenih drugarica za Minom još uvijek bezuspješno tragaju njeni prijatelji, članovi porodice i Minin dečko.

"Svi je još tražimo. Nisu tačne informacije da je pronađena. Zaista ne znam gdje bi mogla da bude i šta je moglo da joj se dogodi", kaže Minina drugarica Anđelina.

U potragu za manekenkom uključio se i pjevač Saša Kovačević koji je na svojoj Facebook stranici pozvao sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave. (Kurir-info.rs)