Osoblje vile: Jovanku Broz nismo vidjeli pet mjeseci!
Foto: Tuzlanski.ba

Sve vrijeme provodila je na spratu kuće i za pet mjeseci, koliko radim ovde, nisam je vidjeo da je sišla u prizemlje, a kamoli da je izašla napolje, sem njene sestre, u kuću niko nije ni svraćao - ispričao je radnik obezbjeđenja

titinavila2

U oronuloj i zapuštenoj "vili" na Dedinju u kojoj živi Jovanka Broz juče nije bilo nikog osim obezbjeđenja. Jedan od radnika ispričao je za "Blic" da za skoro pet mjeseci, koliko tu radi, nijednom nije vidio Titovu udovicu.

- Nikada je nisam vidjeo, čak ni nakratko. Sve vrijeme provodila je na spratu kuće i za pet mjeseci, koliko radim ovdje, nisam je vidjeo da je sišla u prizemlje, a kamoli da je izašla napolje. Sem njene sestre, u kuću niko nije ni svraćao - ispričao nam je radnik obezbjeđenja.

Slično je i s ostalim osobljem koje gotovo nije imalo nikakvih dodirnih tačaka sa Jovankom, već se bavilo održavanjem kuće koja je u katsatrofalnom stanju.

Zdravstveno stanje udovice bivšeg predsednika SFRJ Jovanke Broz je nepromjenjeno i ona je i dalje hemodinamski nestabilna, saopštio je Klinički centar Srbije.

Dežurne ekipe Urgentnog centra kontinuirano prate njeno zdravstveno stanje i primjenjuju sve neophodne mjere kako bi se njeno stanje stabilizovalo, navodi se u saopštenju. Jovanka Broz (89) primljena je u petak u Urgentni centar poslije lakšeg infarkta i nalazi se u šok-sobi pod budnom pažnjom ljekara.

Međutim, veći problem predstavljaju ozbiljne otvorene rane na grudima koje su tek juče otkrivene, što ukazuje da je Jovanka krila svoje probleme od javnosti i ljekara.