Ljekarski pregled utvrdio: Manekenka ipak nije silovana?
Foto: Tuzlanski.ba

Prema rezultatima ljekarskog pregleda, djevojka koja je u petak uveče nestala na Savskom keju, a koju je policija jučer pronašla u Resniku, nije seksualno zlostavljana

Mina3

Podsjetimo, ona je nestala na Savskom keju u petak u večernjim satima, a pronađena je u nedjelju uvečer, kada je policajcima navodno rekla da je silovana i pretučena.

Mina je posljednji put viđena u petak uvečer, blizini taksi stanice, kod splavova na Savskom keju, gdje joj se trag gubi, do nedjelje uveče, kada ju je patrola policije pronašla u Resniku. Policiji su mještani prijavili djevojku koja je hodala ulicom bosa, raščupana i u vidno lošem stanju.

U međuvremenu, na privatnom Facebook nalogu manekenke oglasila se njena porodica:

- Dragi ljudi, želimo da se zahvalimo svima na podršci i pomoći. Mina je živa, što je u ovom trenutku zaista i ono što je najbitnije. Molimo predstavnike medija da ne špekulišu šta se i kako dogodilo, jer ćemo vas, čim i mi budemo imali više informacija, svakako obavjestiti. Molimo za privatnost, koja je Mini i njenim najbližima prijeko potrebna u ovim trenucima. Hvala – piše na Facebooku. (Telegraf.rs)