Glumica kojoj je rak u četvrtom stadiju progovorila o bolesti: 'Nastavit ću se boriti da ostanem živa, a najmilijima ću napisati pisma"'
Foto: Tuzlanski.ba

Glumica Shannen Doherty, koju šira javnost najviše pamti po seriji "Beverly Hills, 90210", početkom prošle godine javnosti je otkrila kako joj se vratio rak dojke te da je trenutno u četvrtom stadiju.

Shannen se od tada redovno javlja obožavateljima na društvenim medijima i dijeli objave o svom stanju. Međutim, ovaj put je gostovala u emisiji Good Morning America te otkrila o čemu trenutno razmišlja.

"Ne želim se ponašati ni raditi kao da umirem" – kazala je Doherty i naglasila da ne razmišlja o pisanju liste posljednjih želja. "Samo želim raditi jer ću se nastaviti boriti da ostanem živa" – zaključila je glumica kojoj ovo nije prvi put da se bori s rakom.

Shannen je, naime, već ranije otvoreno govorila o borbi s ovom bolesti. Od 2017. njezin rak bio je u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj hemoterapiji.

"Pokušavam cijeniti male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo" – odgovorila je Doherty na pitanje kako se osjeća s teškom dijagnozom:

"Malene stvari za mene su velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo s lošim stranama života. Rekla je kako je, nakon što je doznala da je bolest uznapredovala, počela preispitivati svoju karmu. Razmišljala sam o tome imam li dobru karmu ili lošu, počela sam raditi liste loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima" – priznala je.

Otkrila je i da već ima planove napisati pisma i snimiti videoporuke najmilijima koje bi im ostale nakon njezine smrti. (vecernji.hr)