GUMA M slavi 100. rođendan MG brenda, centri nude ekskluzivnu akciju na odmah dostupne modele MG vozila uz popuste do 7.900 KM! U okviru ove specijalne ponude, dostupni su popularni modeli MG ZS, MG HS i MG 4 100% Electric.

Foto: Promo | Pogodnosti povodom 100. rođendana

Kupcima je osigurana i vrhunska sigurnost sa 7 godina garancije ili 150.000 km. Iskoristite priliku i uživajte u vrhunskim performansama, modernom dizajnu i naprednoj tehnologiji!

MG ZS – Idealan za svakodnevnu vožnju

MG ZS je kompaktan SUV koji nudi savršen spoj stila, funkcionalnosti i pristupačne cijene. Uz moderan dizajn, prostranu unutrašnjost i napredne sigurnosne funkcije, ovaj model je idealan za gradske i duže vožnje. Sa akcijskom cijenom i popustom do 4.090 KM, MG ZS nudi vrhunsku vrijednost uz dugotrajnu pouzdanost.

Rođendanska cijena: već od 34.900 KM

MG HS – Savršena kombinacija luksuza i performansi

MG HS je elegantni SUV koji donosi udobnost i luksuz u vožnju. Snažni turbo motor, vrhunski materijali u unutrašnjosti i napredna tehnologija čine ovaj model idealnim za one koji traže luksuz uz pristupačnu cijenu. Uz sigurnosne sisteme visoke tehnologije i sportski osjećaj u vožnji, MG HS je pravi izbor za porodice i avanturiste.

Popust do 5.900 KM, sada dostupan po cijeni koja se ne propušta!
Rođendanska cijena: već od 48.900 KM

MG 4 – 100% Electric, 100% budućnost

MG 4 100% Electric predstavlja budućnost mobilnosti. Ovaj potpuno električni automobil nudi zapanjujući domet, brzinu punjenja i izvanredne performanse, a sve to bez emisije štetnih plinova... S modernim dizajnom, prostranom unutrašnjosti i inovativnim tehnološkim rješenjima, MG 4 je savršen izbor za one koji žele ekološki prihvatljiv i tehnološki napredan automobil.

Sada dostupan uz popust do 7.900 KM!
Rođendanska cijena: Već od 52.900 KM

Posjetite najbliži GUMA M centar i iskoristite nevjerovatne pogodnosti koje nudi ova ekskluzivna rođendanska akcija. MG slavi svojih 100 godina postojanja, a vi slavite uz nevjerojatne cijene i kvalitet koji traje!

Zakažite probnu vožnju pozivom na besplatni broj telefona 0800 88 88 0 ili na e-mail [email protected], a ponudu lagerskih vozila provjerite OVDJE.