Prema izvoru, Adele se sprema se da zamijeni binu za ekran dok se odmara od pjevanja.

Adele sprema veliku promjenu u karijeri, želi postati glumica?
Foto: Adele (Instagram) | Muzička diva

Nakon što je prošle sedmice završila svoju višemilionsku turneju u Minhenu, Adele je otkrila da će uzeti "nevjerovatno dugu" pauzu, ali je krila svoje sljedeće planove za karijeru.

Međutim, izvori su od tada otkrili na šta bi se umjetnica koji je osvojila Grammy možda okrenulo, a to bi moglo uključivati ​​i veliki ekran.

Prema izvoru, Adele se sprema se da zamijeni binu za ekran dok se odmara od pjevanja.

"Adele je uzimala intenzivne časove glume od vrhunskog holivudskog trenera više od godinu dana", rekao je izvor za DailyMail.com

"Kada se posveti nečemu, to radi 100 posto", dodaje. 

U toku su razgovori o potencijalnim projektima

Izvor tvrdi i da je Adele svom timu poručila da proširi vijest velikim filmskim studijima i producentima da je spremna za veliku promjenu u karijeri. Navodno su već u toku i razgovori o potencijalnim projektima za nju.

"Jedan holivudski izvor, koji je na visokoj poziciji, savjetovao joj je da krene na kurs dijalekta ako već nije jer će joj njezin prirodni naglasak ograničiti uloge", ispričao je. Drugi je izvor dodao da će se Adele s vremenom vratiti pjevanju te da će za to svi saznati na vrijeme.

Adele je i ranije govorila da bi se voljela baviti glumom. Prošle je godine rekla da se želi "probiti" u Hollywoodu, a otkrila je i da postoji film na kojem bi voljela raditi.

U radijskom intervjuu u julu, otkrila je da želi da se fokusira na porodicu i druge kreativne stvari nakon što se završi njena turneja.

„Uopšte nemam planove za novu muziku", rekla je.

"Želim veliki odmor nakon ovoga i mislim da želim raditi druge kreativne stvari, samo na kratko", kazala je tada Adele.