Susret dvije glumačke legende protekao je uz šalu i smijeh, što se može zaključiti iz videa koji je zabilježio blizu hiljadu i po reakcija i velikim brojem komentara.

Enis Bešlagić zabilježio susret sa Draganom Bjelogrlićem: "Oni nas napadaju mi se branimo"
Foto: Screenshoot

Danas su se u Tešnju susreli glumci Enis Bešlagić i Dragan Bjelogrlić.

Bešlagić je u svom rodnom gradu njihov susret prenio i putem Instagram profila uz snimak na kome je dvojac u opuštenom izdanju prokomentarisao potencijalno snimanje serije.

"Dobro došao u Tešanj Bjela", započeo je Bešlagić, na što je Bjelogrlić odgovorio "bolje vas našao", te prokomentarisao čuvenu tešanjsku kulu uz pozadini riječima, "dobar kadar, dobar". 

Bešlagić je u nastavku beogradskog glumca pitao hoće li snimati neku seriju, te mu je Bjelogrlić odgovorio sa, "kad smo se dogovarali", a Enis je zaključio da je sada došlo vrijeme jer je i on sazrio.

"Samo da znamo čija je kula, ko napada, a ko se brani", prokomentarisao je Bjela uz osmijeh. 

"Obojica dragi i dobri ljudi", "Dva dobra čovjeka na jednom mjestu, veliki pozdrav iz Banja Luke svratite na kafu i kolače ako ste u prilici", samo su neki od komentara.

Također, snimak je prokomentarisao uz emotikone koji plaču od smijeha i glumac Andrija Milošević

"Koliko spontanosti, prosto sam izbezumljen", glasio je komentar Miloševića.

Podsjećamo, krajem 2022. godine Dragan Bjelogrlić boravio je u Sarajevu, a povod je bio snimanje serije "Toma".

Enis Bešlagić trenutno sa kompanijom Bingo putuje po Bosni i Hercegovini, gdje na zabavan i interaktivan način daruju slučajne prolaznike, a slogan ove kampanje glasi "Naše mjesto".