Nakon što je dobio dosta negativnih komentara na svoju priču o putu do pakla, Iličić svojim pratiteljima pružio objašnjenje.

Nakon niza negativnih komentara: Kristijan Iličić pratiteljima obrazložio svoj 'put do pakla'
Foto: Instagram

Kristijan Iličić, prije nekoliko dana, objavio je svoju priču o putu do pakla. Na svom Instagram profilu dobio je puno komentara kako lijepih, tako i manje lijepih. 

Na njegovoj objavi bilo je puno razočaranih pratitelja koji su očekivali da će put do pakla donijeti neku značajniju poentu. Pratitelji su mišljenja da je Kristijan napravio uvod koji ih je dosta uplašio, a zapravo je suština priče odbijanje vize zbog čega mu zamjeraju na način na koji je sve predstavio.

Podsjećamo, Kristijan Iličić je na svojim društvenim mrežama prije nekoliko dana podijelio kratak video u kojem se vidi kako sjeda na stolac pod reflektorom s ozbiljnim izrazom na licu, a video je nazvao ''Put do pakla''. 

Vezani članak Kristijan Iličić podijelio priču o teškom razdoblju: Uzeo sam srpsko državljanstvo...

Iličić je dao obrazloženje za svoj video rekavši kako je čitajući komentare shvatio da ipak nije najbolje prenio simpoliku puta do pakla. Pozvao se na pjesničku slobodu i to da je metaforički predstavio svoj put do Turkmenistana. 

''Island zovu zemljom vatre i leda i usporedio sam ono što sam osjećao s ledom na Islandu. U Turkmenistanu se najposjećeniji lokalitet zove 'Vrata pakla' zbog plina koji nikad ne prestaje gorjeti. Povezao sam svoj put do te zemlje s paklom i nazvao priču "Put do pakla", napisao je Iličić na svom profilu. 

Istakao je kako je ponosan na taj video i da nikad nije napravio nešto bolje i sa puno ponosa je najavljivao taj video. Zbog nestrpljivosti da ljudima predstavi svoju priču, nije uspio pratiocima prenijeti zanimljive storije. 

''Jasno mi je da ne mogu svi razumjeti kako se osjeća onaj drugi. To možete i sami testirati. Objavite neki svoj problem javno, ovako kako sam ja to napravio. Izložite se. I dobit ćete nazad da je to ništa, jer da postoje i gore stvari. Uvijek će od svih naših problema postojati još gore stvari. Znači li to da naši problemi nisu bitni? Nemaju težinu? Imamo li uopće pravo na njih? Imamo li pravo imati svoj Turkmenistan u svijetu prepunom ratova, globalnog zagrijavanja, svakodnevnog umiranja?'', napisao je Iličić. 

Na kraju svoje objave dodao je da će do kraja ove godine posjetiti još dvije države, te se zahvalio za sve komentare iz kojih je kako kaže opet nešto naučio.