Biranje lokacije za odmor jedna je od težih odluka i izazova kada je planiranje ljetovanja u pitanju. Svi žele boraviti na najljepšoj plaži, a istovremeno biti daleko od gužve.

Influencerica o jednoj od najljepših plaža u Hrvatskoj: Koliko je prelijepa, toliko je i opasna
Foto: Instagram | Hrvatska plaža

Sve poznate plaže većinom su preplavljene ljudima, a ljudi koji ne vole gužvu radije će to izbjeći. Tako biraju mjesta koja su malo više privatnija u kojima mogu uživati u miru.

Influencerica Marina Karanović Mišura na svom Instagram profilu podijelila je jednu od 10 najljepših prirodnih hrvatskih plaža, ali je otkrila i njene specifičnosti.

Riječ je o plaži pod imenom Pasjača, a kako kaže Marina, to je za nju najljepša plaža od trenutka kada je prvi put posjetila prije deset godina.

Ono što je specifično za ovu divlju i izoliranu plažu jeste da je put do nje jako nepristupačan. Uska vijugava staza i tunel uklesan u stijene su nezaobilazna putanja do ove plaže. 

"Ništa na ovoj plaži nije osigurano pa čak niti mobilna mreža! Kada se spustite strmom stazom kroz tunel na plažu zaboravite na signal i samo se stopite sa prirodom. Ponesite vodu (jer na Pasjači nema kafića i restorana) i peškir i to je sve šta vam treba, što manje nosite lakši vam je uspon", napisala je influencerica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ~Marina Karatović Mišura~ (@mkm.marina)

''Koliko je plaža prelijepa, jednako toliko je i opasna. Pošto je okružena stijenama dešavalo se da se kamenje odlomi sa stijene, a čak mali kamenčić je dovoljan da se desi najgore. Signala nema da bi se zvala hitna'', kaže ova influenserica zbog čega ne preporučuje duži boravak na plaži u blizini stijena. 

Plaža je bogata prirodnim bogatstvima, te uz oprez i pažnju, posjetitelji mogu doživjeti nezaboravno iskustvo.