Stvari kojima ste opterećene, a muškarci ih i ne primjećuju...
Foto: Tuzlanski.ba

Vrijeme je da konačno prestanete da brinete o njima...

Nova frizura, a on ponovo nije primijetio?

Sigurni smo da se svaka djevojka bar jednom susrela s ovim "problemom", a vjerujemo i da je muškarcu koji nije primijetio održala predavanje nakon toga. Muškarci jednostavno ne primjećuju neke stvari, a umjesto da u tome uživaju, žene im često ukazuju upravo na njih. Ovo su stvari koje bi rijetko koji muškarac vidio sam od sebe, a koje ipak vidi zahvaljujući ženama.

Izrastak 

Dok žene o izrastu razmišljaju kao o najgorem neprijatelju, muškarci skoro nikad ne bi primijetili, a i da primate nikad im ne bi smetao.

Celulit

Čak i ako ga vide, vjerovatno ga ne smatraju toliko užasnom pojavom kao žene. Naravno, ako imaju posla sa ženom koja konstantno paniči zbog celulita, počeće da ga primjećuju.

Urasle dlake

Dlake su još jedna kategorija o kojoj žene razmišljaju mnogo više nego muškarci - dok nama urasla dlaka može pokvariti cio doživljaj seksa, muškarci u većini slučajeva ne bi ni primijetili da im nismo rekle za nju.

Zgužvana suknja

Još jedna stvar koju bi rijetko koji muškarac primijetio da pored sebe nema ženu koja stalno ponavlja da joj se suknja zgužvala.

Mitiseri

Dok žene muku muče da sakriju bubuljice ili mitisere koji su se pojavili u najgore moguće vrijeme na najgorem mogućem mjestu, prosječni muškarci ne bi nikad vidjeli. (index.hr)