Pletena haljina postala je pravi modni hit jeseni 2024. godine, osvajajući ljubitelje mode širom svijeta.

Modni hit jeseni: Viralna pletena haljina koja oduzima dah
Foto: Screenshot | TikTok | Savršeno se uklapa u prelazne dane

Ovaj viralni komad spaja udobnost i stil i savršeno se uklapa u prelazne dane kada se vrijeme često mijenja. Sa svojim mekim materijalima i opuštenim krojem, pruža idealnu ravnotežu između casual i elegantnog izgleda.

Njene tople nijanse odlično se uklapaju u jesenju paletu boja, omogućavajući lako kombinovanje s raznim modnim dodacima. Ova haljina je savršena za sve prilike — možete je nositi uz patike za opuštenu šetnju ili je stilizovati s visokim čizmama za večernji izlazak.

@kirstenvo The perfect dress 🤍🍂 #hmdress #hm #falloutfit ♬ TEXAS HOLD 'EM - Beyoncé

Na društvenim mrežama, posebno Instagramu i TikToku, haljina je postala pravi viralni fenomen. Influenceri i modni entuzijasti neumorno dijele svoje inspirativne kombinacije, pokazujući kako se ovaj komad može nositi na različite načine. 

@apatriciavasques__ The dress that looks good on everyone!! #viraldresshm #viraldress #viraldresstryon #hmdress #dressforfall🍁🍂 #viralhmdress #dressfy #hmhaul #hmtryon #portuguesegirl #portuguese #fy #trend #haultok #autumnoutfits #outfitideas #OOTD #outfitinspo ♬ original sound - 🎶🎧

Pletena haljina nije samo trend — ona je simbol udobnosti i sofisticiranosti. Ovaj modni komad će unijeti dozu elegancije i prijatnosti u vaš jesenji ormar. Ako još niste, možda je vrijeme da se pridružite ovom viralnom trendu i dodate ovu haljinu u svoju kolekciju.