Na svojoj nedavnoj Instagram objavi, Irina Shayk izazvala je pažnju svojom neobičnom estetikom, koja se savršeno uklapa u trenutne promjene u svijetu mode i ljepote.

Hoće li novi izgled manekenke Irine Shayk postati sljedeći trend u ljepoti?
Foto: Instagram I Irina Shayk | Irina Shayk

Uvijek poznata po svom hrabrom stilu, Irina Shayk je ovaj put predstavila izgled koji može označiti potencijalni novi trend.

Svijet mode i ljepote poznat je po svojoj dinamičnosti i stalnim promjenama, a eksperimenti s izgledom često postaju inspiracija za nove stilove. Ovaj potez poznate manekenke može biti znak kako se standardi ljepote brzo mijenjaju.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Mnoge poznate ličnosti već su isprobale razne trendove koji su se činili neobičnima, ali su s vremenom postali mainstream. Moguće je da će i ovaj izgled, koji je sada izazvao brojne reakcije, postati popularan među ljudima.

S obzirom na to koliko su promjene u beauty industriji brze i neočekivane, nema sumnje da će se ovakvi eksperimentiranja nastaviti. Irina Shayk možda je samo otvorila vrata novim trendovima koji bi mogli redefinirati naše shvatanje ljepote u nadolazećim sezonama.

I dalje nije jasno je li ovaj izgled samo rezultat kreativnog photoshootinga ili će postati njen trajni stil.