Foto: Tuzlanski.ba

Valentin Gonzalez želi mladim biračima dokazati da se ozbiljno misli uhvatiti u koštac s kriminalom i kaže da njegov 'batmobile' ima padobrane te bacač plamena

politicar-batmobile2Valentin Gonzalez želi postati načelnik jedne od najopasnijih općina u Mexico Cityju, Nezahualcoyotlu, a kako bi privukao birače odlučio se da mu službeno vozilo kampanje bude - 'batmobile'.

Gonzalez želi mladim biračima dokazati da se ozbiljno misli uhvatiti u koštac s kriminalom koji su tamo veliki problem i kaže da njegov 'batmobile' ima i padobrane te bacač plamena.

- Batmobile je sredstvo za koje voditelji moje kampanje smatraju da je vrlo važno u politicar-batmobile3privlaćenju pažnje građana, mladih i djece koji se suočavaju s rekordnim razinama nesigurnosti i delinkvencije - kazao je Gonzalez i dodao da su Meksikanci pravi heroji koji će popraviti probleme svoje zemlje.

Njegov automobil je replika originala iz filma iz 60-ih u kojima je Batmana glumio Adam West.
Ipak, kako se to 'umjetničko djelo' ne bi uništilo Gonzalez automobil ne vozi ga već ga uokolo prevozi na kamionu, piše Daily Mail. (24sata.hr)