Ogromnim grudima razbija konzerve i lubenice: Donijele joj pravo bogatstvo (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Striptizeti Busty Heart ogromne grudi su donijele pravo bogatstvo, a njima radi nevjerovatne stvari

Busty Heart, striptizeta iz Bostona, lomi konzerve i lubenice kao od šale, i to svojim ogromnim grudima! Ovaj neobičan talenat prezentovala je nedavno plastičnim hirurzima u emisiji "Botched".

Na ovom promo snimku, Busty je uspjela, osim da spljeska konzervu, čak i da povrijedi ruku doktoru koga je zamolila da je pridrži. Zatim je iz torbe izvadila lubenicu i pred zapanjenim hirurzima ju je smrskala pomoću samo nekoliko zamaha dojkom.

Začuđujuće, ali Susan Sykes (kakvo je pravo ime striptizete) je prezadovoljna veličinom svojih grudi, a doktorima se obratila za pomoć jer želi da zategne stomak.

"Prvo što sam primijetio na Susan su njene ogromne grudi. I druga stvar koju sam primijetio na njoj su njene ogromne grudi. Mislio sam da je došla kod nas da bismo ih smanjili", rekao je doktor Paul Nassif.

Međutim, Busty se nikada ne bi odlučila za tako nešto, jer su joj grudi donijele pravo bogatstvo, piše britanski Mirror. Posjeduje ostrvo sa velikom kućom u Maineu, striptiz klub i vikendicu na planini.

 

Zahvaljujući svom izgledu pojavila se u filmu "Diktator" u kojem je tumačila ulogu lika koji koristi svoje grudi kao oružje. Takođe, 2008. godine je učestvovala u američkoj verziji popularnog šou programa "Ja imam talenat", ali na uznenađenje mnogih, nije prošla audiciju. (stil.rs)