Iako se čini kako se određeni proizvodi ne mogu koristiti izvan svoje namjene, ponekad se pokaže da mogu biti jako učinkoviti i primjenjivi za druge stvari. 

Korisna za odjeću: Utrljajte pjenu za brijanje na majicu i pogledajte rezultate
Foto: TikTok | Jednostavan trik

Takva situacija je i sa pjenom za brijanje, koja ima pozitivne učinke i na čišćenje. Održavanje bijelih majica čistim, veliki je problem naročito za djevojke i žene koje koriste puder koji ostavlja tragove i fleke prilikom svakog oblačenja. 

Pjena za brijanje može biti učinkovita zbog svojih svojstava za razgradnju masnoća i prljavštine. Iako nije specijalizirana za čišćenje, može pružiti privremeno rješenje za neplanirane nesreće.

Ako imate bijelu odjeću i nenamjerno se nađete s mrljama od pudera, možda će pjena za brijanje biti vaš novi saveznik u borbi protiv neugodnih fleka. 

@mama_mila_ You need these 3 easy tricks in your life 🙌 #lifehacks #tipsandtricks #homehacks ♬ original sound - veggibeats

U jednom od Tiktok videa žena je prikazala kako čisti fleke od pudera pjenom za brijanje. Postupak je jako jednostavan samo je potrebno utrljati pjenu na mjesto gdje se fleka nalazi i ona će magično nestati. 

Osim ovog trika u videu je prikazano kako možete učiniti vaše čizme nepropusnim, kao i kako spriječiti nabore i pogužvanost odjeće. Tiktok može biti odličan izvor savjeta i trikova za koje ranije nismo znali.