Foto: Tuzlanski.ba

S terase je fotografisao pogled na kuću i te fotografije poslao majci i prijateljima, ali šta je učinio shvatio je tek kada mu je 62-godišnja majka Carol odgovorila na poruku

Kada se britanac Chris Key odselio na popularni španjolski otok u Atlantskom oceanu, Tenerife, novim se domom odmah pohvalio svojoj majci i prijateljima. S terase je fotografisao pogled na kuću i te fotografije poslao majci i prijateljima, no što je učinio shvatio je tek kada mu je 62-godišnja majka Carol odgovorila na poruku.

– Zar se tako sada hoda po Tenerifima? Ako je tako, onda mislim da smo tvoj tata i ja spakovali previše stvari – napisala mu je ona, pisao je The Sun.

Naime, 40-godišnji Chris fotografije je snimao potpuno gol jer se takav sunčao na terasi, a njegov odraz vidio se na staklu na vratima.

Iako mu je, priznaje, bilo neugodno, na kraju se dobro nasmijao jer ga je njegova majka ionako vidjela golog, samo ne jedno duže vrijeme. – Zanimljivo je kako je jedino moja mama to primijetila, a niko od mojih prijatelja nije vidio dok im ja nisam rekao – rekao je on. (Vecernji.hr)