Hladan kao led: Zatekao ženu kako ga vara, zatražio razvod, ostavio ključ i izašao (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Suprug je ljubavniku poručio da ga smatra dobrim čovjekom i da s njim nema problema.

Muškarac čiji identitet javnosti još uvijek nije poznat ostao je iznenađujuće smiren uprkos tome što je u vlastitom stanu zatekao suprugu kako ga vara s drugim.

Do skora voljena Jenelle "mazila" se iza leđa s izvjesnim Jasonom, međutim prevareni suprug odlučio je ostati hladan kao led i od "drage" odmah zatražiti razvod.

"Želim razvod. Hoćeš li mi ga, molim te, dati? Ne želim se više s ovim nositi. Ostavljam ti ključ i završavam s tobom priču. Volim svoju kćer i ona je sve što mi je u ovome trenutku važno", kazao je suprug, koji je potom ženi obećao da snimak neće vidjeti nitko osim sudije.

Zašto je u međuvremenu promijenio mišljenje i snimak objavio na internetu ostaje nejasno, možemo tek pretpostaviti da je Jenelle odbila dati pristanak da se taj do temelja ugroženi brak raskine.

Uostalom, video svjedoči da mu Jenelle nije željela dati konkretan odgovor, odnosno da je tražila samo jednu stvar - da ih prestane snimati.

Rječitiji nije bio ni ljubavnik, kojemu je prevareni muškarac poručio da ga smatra dobrim čovjekom i da s njim nema problema. (Tuzlanski.ba)