"Gledam frajera kako skače...": Svjedok samoubistva se oglasio nakon više od 12 godina
Foto: Tuzlanski.ba

Svjedočenje slučajnog prolaznika Ensara Sulejmanovića koji je tada vidio čin samoubistva postalo je pravi hit na internetu 

Stravično samoubistvo koje se dogodilo prije više od 12 godina izvršio 38-godišnji Ivan Klasan iz Mostara skočivši sa Avazovog tornja među Sarajlijama ali i građanima BiH će još dugo ostati upamćeno.

Naime, svjedočenje slučajnog prolaznika Ensara Sulejmanovića koji je tada vidio čin samoubistva postalo je pravi hit na internetu. Na YouTubeu je ovaj klip zabilježio milionske preglede, a ovaj Sarajlija je tada dobio i svoj fan page na Facebooku.

Njegovo svjedočenje je postalo svojevrsni fenomen ne samo u BiH, nego i regionu.

Prisjetite se tog dramatičnog svjedočanstva:

"Na ovom mjestu bio sam medijski zapažen jer sam bio svjedok samoubistva koji se desio sa ove zgrade. Nudili su mi preko mog klipa i mene da me snimaju za novac ja nisam htio preko tuđe smrti da zarađujem, Na novoj društvenoj mreži Tik Tok odlučio sam da se predstavim ko sam i kakav sam a nekako su me drugi predstavaljali u negativnom smislu", naveo je Ensar Sulejmanović uz objavljeni video koji je ponovo izazvao brojne reakcije i komentare od kojih se najveći broj odnosi upravo na prvobitni klip i dijelove svjedočenja kojih su se pratioci prisjetili.

@_swjedok_007

♬ original sound - _Swjedok_007