SUPER ŽENA: Držala muža za gaće 20 minuta i spasila ga sigurne smrti (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Čovjek koji je pokušao da izvrši samoubistvo bio je u depresiji jer je ostao bez posla.

super-zenaaa1

Žena superheroj! Kineskinja Ling Su, iz grada Changchun na sjeveru zemlje, spasila je život svom suprugu Vang Liju, koji je pokušao da se ubije skokom sa šestog sprata zgrade u kojoj su živjeli. Vang je u gaćama skočio sa prozora spavaće sobe, a Ling ga je munjevitom reakcijom uhvatila za bokserice i spasla ga sigurne smrti.

Ling je uspjela da zadrži supruga u tom položaju duže od 20 minuta, koliko je trebalo policiji i vatrogascima da postave ljestve i spase čovjeka, piše Daily Mail.

- Čuli smo galamu i vrisku, a potom smo ugledali čovjeka kako visi sa prozora. Stvarno je snažna kada je uspjela da ga zadrži do dolaska spasilaca. Pokušali smo da uđemo u stan, ali vrata su bila zaključana, a nismo mogli da ih razvalimo – izjavile su komšije koje su sa svojih terasa posmatrale pokušaj samoubistva, prenosi Telgeraf.rs

Kako prenose kineski mediji, čovjek koji je pokušao da izvrši samoubistvo bio je u depresiji jer je ostao bez posla. Na kraju, za svoj život, pored hrabre supruge, Vang može da zahvali i kvalitetnom i čvrstom materijalu od kojeg su izrađene bokserice.

Pogledajte video:

Podijeli-Facebook