Foto: Tuzlanski.ba

Erik Norrie s Floride može se pohvaliti preživljavanjem nekoliko nesretnih slučajeva od kojih su neki najčešće smrtonosni.

covjek-prezivio-cuda

Njega je već udario grom i ugrizla zmija čegrtuša, čag su ga napali i majmuni jednom, no preživio je sve, a za život se stvarno zabrinuo tek kad ga je nedavno ugrizao morski pas, piše Daily Mail.

Ljetovao je sa svojom ženom, četiri kćeri i tastom te se upravo vraćao na brodić nakon ronjenja i pecanja podvodnom puškom kad ga je za stražnju stranu noge ugrizao morski pas.

covjek-ajkula

Kada se okrenuo da vidi što se događa, morski je pas odgrizao komad njegove potkoljenice i otplivao, a taj se komad jasno vidio u njegovim raljama, kaže Norrie. Zatim je predator, vođen mirisom krvi, počeo kružiti oko nesretnika.

Norrieja je spasio njegov tast koji je vidio što se događa te skočio u vodu i obranio svog zeta. Podvezao je ranu gumama za podvodnu pušku kako bi Norrie izgubio što manje krvi, a porodica pozvala pomoć putem radija, prenosi Index.

"Stvarno sam mislio da ću umrijeti", rekao je Norrie te dodao kako mu je pomogla vjera i molitva njegovih kćeri i žene na putu do bolnice. Slijedi mu nekoliko operacija presađivanja kože kako bi ozlijeđena noga ozdravila.