Pratite uživo izlazak Kate i Wiiliama iz bolnice: Vidovnjaci tvrde da će beba biti emocionalno osjetljiva (LIVE)
Foto: Tuzlanski.ba

Dijete Kate Middleton i princa Williama rođeno je u osjetljivom horoskopskom znaku Raka, da je vojvotkinja rodila dan kasnije, dječak bi bio rođen u znaku Lava

rodjenjebebe3

Novorođeni budući britanski prijestolonasljednik rođen je u horoskopskom znaku Raka. Britanski vodeći vidovnjaci tvrde da se prema datumu i vremenu njegova rođenja može vidjeti da će dobro baratati riječima i biti dobrog zdravlja. Vidovnjakinja Linda Lauren otkrila je da će maleni biti vrlo intuitivan i ljubazan jer je rođen u emocionalno osjetljivom horoskopskom znaku Raka, istom znaku u kojem mu je rođen otac i pokojna baka, Williamova majka Diana. Da je Kate rodila dan kasnije, dječak bi bio rođen u vatrenom znaku Lava.

- Njegova energija govori da će biti vrlo intuitivan i ljubazan jer se rodio za vrijeme ciklusa punog mjeseca. Vjerovatno će rano progovoriti - rekla je i zaključila da će mu majka Kate zbog njegove osjetljive prirode biti snažna vodilja dok bi s ocem mogao imati određene trzavice u odnosu.

- Porodica je na čelu s jakom Katherine koja je rođena u znaku Jarca. Energija koju dijele kao prodica je jako plava i ljubičasta što mi govori da bi princ William mogao imati određene emocionalne probleme sa sinom, no oni će to savladati. Cjelokupna boja je žuta, riječ je o vrlo jednostavnoj, sretnoj vibri - rekla je Linda dok je astrolog Patrick Arundell zaključio da će budući kralj biti više konvencionalan zbog znaka u kojem je rođen.

Majka i dijete su zdravstveno dobro

Majka, sinčić i otac dobro su i zahvalni su osoblju bolnice na izvrsnoj njezi. Uživaju i polako se spremaju da odu kući, poručio je glasnogovornik kraljevske palače.

- Znamo da su protekla dva dana za svo osoblje bolnice bila jako naporna i s stoga želimo zahvaliti doktorima, sestrama, ali i pacijntima te njihovim posjetiteljima - poručili su princ William i Kate Middleton.

Vojvoda i vojvotkinja noć su proveli u bolnici, svako u svojoj sobi. Kraljica Elizabeta II. (87) i princ Philip (92) poručili su da jedva čekaju da vide praunuka.

U službenom saopštenju s britanskog kraljevskog dvora naglašeno je i da su Kate Middleton (31) i beba dobro te da će tokom noći ostati u bolnici. Očekuje se da će javnost novog princa imati priliku vidjeti već danas pod uvjetom da se majka i beba budu osjećali dovoljno dobro za povratak kući.

Rođenje kraljevske bebe proslavit će se i s 41 pozdravnim pucnjem

Što se tiče tačnog imena kraljevskog djeteta, javnost će morati pričekati nekoliko dana. Primjera radi, na Williamovo ime čekalo se sedmicu dana, a na Charlesovo čak mjesec dana.

Krštenje će biti u anglikanskoj crkvi, a pošto kraljevska djeca imaju do šest kumova, među prvim kandidatima su princ Harry, te Kateini brat James i sestra Pippa.

Kate je u bolnicu St. Mary primljena u ponedjeljak ujutro, u 6:30. Stigla je privatnim automobilom, bez policijske pratnje. Princ William (31) bio je s njom cijelo vrijeme. Bio je i na porođaju. Uspjeli su izbjeći paparazze jer su u bolnicu stigli na sporedni ulaz i na skroz drugo bolničko krilo. Kate je sina rodila u 16 sati i 24 minute u ponedjeljak.(24sata.hr)

Direktan prijenos ispred bolnice St. Mary's u Londonu možete pratiti OVDJE