Pogledajte: Dramatično hapšenje britanskog kralja droge (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Jedan od britanskih najtraženijih kriminalaca uhvaćen je u svojoj luksuznoj vili u Španiji u kojoj se sakrio u sobi za evakuaciju potpuno go. 

hapsenje-dileraNarko diler Mark Lili, uvidio je da mu je policija okupirala kuću kada je čuo lavež pasa u bašti.

Četrdesetjednogodišnji kriminalac se sakrio u sobi za evakuaciju i gledao kako mu policija okupira kuću preko monitora koji su povezani sa sigurnosnim kamerama u njegovoj vili.

Pripadnici policije su mnogobrojno puta pokušali da provale u vilu narko dilera ali bezuspješno, sve dok on nije zaključio da se nalazi u zamci te se predao.

Akcija hapšenja izvela se u saradnji Španske nacionalne policije i Britanske Agencije za Ozbiljni Organizovani Kriminal.

Glavni čovjek za bjegunce u Britanskoj agenciji za organizovani kriminal izjavio je da je uhvaćen opasan kriminalac koji se ne odvaja od oružja. On je izbjegao hapšenje nekoliko puta tako što je često mijenjao mjesta boravišta u Španiji koristeći se lažnim dokumentima'. ''Sada je iza rešetaka. Moja poruka drugim bjeguncima je jasna: tražićemo vas i moraćete da se suočite sa vašim zločinima'', rekao je on.