Drugi dan 3.Internacionalnog festivala piva „Tuzla 2014“ je ispunio svoja očekivanja.

Ljubitelji dobre muzike, dobrog provoda i još boljih piva su se počeli pristizati već u 19,00 sati. Goste su počeli zabavljati popularna tuzlanska grupa Big Brothersi, dok je muzičke goste grupu Letu Štuke dočekalo preko 3000 posjetitelja 3.Internacionalnog festivala piva „Tuzla 2014“.

Posljednji dan festivala će prema najavama biti i najbolji. Na početku večeri goste će zabavljati sve popularnija grupa Generacija bez kompasa, dok će oko 22,00 sata goste obradovati muzička grupa Teška industrija. S obzirom da su za večeras najavljeni nešto bolji vremenski uslovi, organizatori očekuju da bi večerašnja posjeta ljubitelja piva i dobrog provoda mogla daleko zasjeniti prethodne dvije večeri.

Drugi dan 3.Internacionalnog festivala piva „Tuzla 2014“ je bio posvećen generalnom sponzoru BH TELECOM, famaly day, gdje smo mogli vidjeti generacije različitih starosnih dobi.

Dođite večeras na posljendji dan 3.Internacionalnog festivala piva „Tuzla 2014“ i podržimo goste Tešku industriju, i u slučaju padavina organizator je obezbjedio dosta prostora sa klupama i stolicama natkrivenog, tako da je odličan provod zagarantovan, bez obzira na vremenske (ne)uslove.