Novogodišnja čarolija u BCC Tuzla: Gdje magija oživi
Foto: Tuzlanski.ba

Prednovogodišnja euforija počinje da se zahuktava. Period godine koji je sam po sebi bajkovit poprimit će posebnu dimenziju u BCC Tuzla koji je za sve posjetioce spremio bogat i raznovrstan sadržaj, uz, što je najbitnije, notu humanitarnog karaktera.

Od 15. do 24. decembra BCC Tuzla tako će biti mjesto „Gdje magija oživi“.

Za sve posjetioce bit će organiziran niz zabavnih aktivnosti, uz svojevrstan poziv za prikupljanje poklona štićenicima udruženja „Hrabro SRCE“.

Pokloni će se prikupljati do 21. decembra, a posjetioci i roditelji djece 22.12. u 15 sati pozvani su da sa timom BCC-a Tuzla i neizbježnim Djeda Mrazom upakuju poklone.

Interaktivne aktivnosti koje će prethoditi podjeli paketića, a u kojima će najmlađi bez dileme moći uživati su mnogobrojne.

Prvog dana, 15. decembra bit će upriličena predstava Patrolne šape (18 sati). Mađioničarski novogodišnji show i mala škola magije za najmlađe na programu su 18. decembra od 16 sati, predstava “Dječiji snovi" 19. decembra od 17 sati, te nastup muzičkog dječijeg hora i raznovrsnog plesnog ansambla 20. decembra u 18 sati.

Tradicionalna podjela paketića i fotografisanje sa Djeda Mrazom bit će organizirano tokom vikenda 23. i 24. decembra od 12 do 14 sati, nakon čega slijedi radionica za najmlađe pod nazivom „Ukrasi od papira“.

U prazničnoj atmosferi BCC-a Tuzla osjećajmo se dijelom nečeg većeg od nas samih. Zajedno s drugima podijelimo radost i uzbuđenje, stvarajući osjećaj jedinstva koji karakteriše duh praznične sezone.