Još 500 ulaznica u prodaji: BHT1 direktno prenosi utakmicu između BiH i Lihtenštajna
Foto: Tuzlanski.ba

Prijateljsku utakmicu između fudbalske reprezentacije BiH i Lihtenštajna u četvrtak u 17:00 sati prenosit će BHT1, potvrdila je Medina Šehić, urednica Sportskog programa BHT1 za bh. novinsku agenciju Patria.

Inače, nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, ovo će biti prva utakmica koju će bh. Zmajevi igrati, a prije početka kvalifikacija za EURO 2016 u Francuskoj.

Podsjećamo, ovo će biti i prvi put da se utakmica reprezentacije igra na stadionu Tušanj u Tuzli, a za ovaj susret štampano je 8.000 ulaznica, piše Patria. Prva kvalifikaciona utakmica igra se s Kiprom 9. septembra na Bilinom Polju u Zenici.

Pored 7.000 već rasprodatih ulaznica za prijateljsku utakmicu između A selekcija BiH i Lintenštajna na sam dana utakmice 4. septembara još 500 ulaznica biće u prodaji na biletarnicama stadiona Tušanj.

Zbog odigravanja prijateljske utakmice između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Lihtenštajna, 04.09.2014. godine u periodu od 12:00 do 20:00 časova u potpunosti zatvara za saobraćaj ulica Meše Selimovića, od raskrsnice sa Sjevernom saobraćajnicom do raskrsnice sa ulicom VI bosanske brigade.

Mole se građani Tuzle da za dolazak na utakmicu koriste vozila javnog prijevoza, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.