Ovaj impozantan događaj svake godine okuplja veliki broj stručnjaka. 

Foto: Tech Cruise Challenges & Opportunities | Moderna tehnologija

Na predivnoj lokaciji Jezera Modrac, održava se Tech Cruise Challenges&Opportunities 2024 poslovno-tehnička konferencija, koja obećava da će biti jedan od najznačajnijih događaja u regiji.

Ovaj impozantni događaj okuplja Top management domaćih i regionalnih kompanija, vrhunske stručnjake i lidere iz IT sektora, profesionalce iz oblasti cyber sigurnosti, digitalnog marketinga, umjetne inteligencije.

Uz podršku renomiranih brendova kao što su LENOVO, Kaspersky, Dell EMC, Fortinet, Epson, te pokroviteljstvo od strane Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Grada Lukavac, Turističke zajednice grada Lukavac, UNIQA, Osiguranja, NLB Banke, Escape, SYS Company, Adizes SEE i dr.

Kako navode organizatori, više od 20 predavača će posjetiteljima ponuditi zanimljiv program sa temama koje će biti interesantne predstavnicima javnog i realnog sektora. Tech Cruise konferencija će okupiti vrhunske predavače koji će predstaviti najnovije trendove i rješenja iz oblasti digitalne transformacije, umjetne inteligencije, cyber sigurnosti i digitalnog marketinga.

Konferencija je osmišljena kako bi učesnicima pružila ne samo teoretske uvide već i praktične smjernice za primjenu modernih tehnologija u svakodnevnom poslovanju. Tech Cruise konferencija također nudi izuzetnu priliku za B2B networking, gdje će predstavnici različitih sektora moći razmijeniti ideje, iskustva i najbolje prakse.

Uz podršku partnera, konferencija će omogućiti učesnicima da se upoznaju s inovativnim rješenjima koja će transformirati njihove poslovne procese i omogućiti im da budu korak ispred konkurencije. Više o konferenciji možete saznati na web stranici

Organizator konferencije je domaća kompanija Imel sa 30 godina iskustva, očekuje se više od 300 gostiju, dok će učešće na konferenciji uzeti blizu 80 domaćih kompanija, kao i predstavnika najvećih tehnoloških proizvođača.

"Pridružite se Tech Cruise konferenciji i postanite dio događaja koji će oblikovati budućnost poslovanja i tehnologije u regionu. Ne propustite priliku za učenje, umrežavanje i inspiraciju u jedinstvenom prirodnom okruženju", poručili su organizatori. 

Prijaviti se možete OVDJE.