Foto: Tuzlanski.ba

Iako početak njihove veze nikome nije ostao u lijepom sjećanju, jer je u to doba Jeremy Meeks bio osuđivani i oženjeni kriminalac koji ima dijete, čini se da su to sada svi zaboravili. Zahvaljujući vijesti o trudnoći, svoje mišljenje o budućem zetu promijenili su i modni moguli, vlasnici Topshopa Philip i Tina Green, čija je kći Chloe Green upravo s njim pronašla sreću.

Više izvora bliskih sretnom paru potvrdili su medijima: 27-godišnja Chloe Green, bogata nasljednica modnog carstva Topshop, čeka dijete s 34-godišnjim Jeremyjem Meeksom. To možda ne bi bilo ništa čudno da nije riječ o bivšem kriminalcu koji je zbog svog izgleda i prodornih plavih očiju, nakon što je objavljena njegova fotografija s hapšenja, izlaskom iz zatvora postao maneken.

Prve zajedničke fotografije snimljene su još prošlog ljeta na jahti u turskom Bodrumu, kada je izbio omanji skandal jer je Meeks još uvijek bio u braku sMelissom Meeks, s kojom ima sina Jeremyja Jr. Njezinu vezu s oženjenim kriminalcem nisu dobro prihvatili ni njezini roditelji Philip i Tina Green, ipak čini se da su se zbog dolaska unuka ili unuke ipak predomislili.

'Njezini su roditelji neočekivano promijenili mišljenje i sada Jeremyja doživljavaju kao da je njihov sin. Očito su se pomirili s činjenicom da će zauvijek biti dio njihovih života.'

Par se upoznao na filmskom festivalu u Cannesu u maju 2017. godine, gdje je Meeks nosio reviju Phillipa Pleina. Od kriminalca, koji je 27 mjeseci proveo u zatvoru zbog oružanog incidenta povezanog s bandama, uskoro je postao uspješan model. Osim činjenice da je nekada bio kriminalac, čini se da je zaboravio i da je otac.

Bivša supruga optužila ga je da je u četiri mjeseca svog devetogodišnjeg sina vidio ukupno tek 30 dana, a nije joj slao ni alimentaciju. Prema odluci suda, Meeks mora mjesečno plaćati hiljadu dolara, uključujući retroaktivne uplate od 1. novembra 2017. godine. (Tportal.hr)