Lični asistent Charlieja Sheena otkriva bizarnosti iz njegovog života...
Foto: Tuzlanski.ba

Drama oko hollywoodskog zavodnika Charlieja Sheena tek je počela. Curi sve više detalja iz njegovog privatnog života, a sada se oglasio i njegov bivši asistent. 50-godišnji glumac je prije nekoliko tjedana javno potvrdio kako je HIV pozitivan, a od tada u javnost izlaze priče njegovih partnerica i partnera.

Steve Han dugo je godina radio za Sheena, a za američke medije je i progovorio o životu sa zvijezdom poznatom po raskalašenim partijima. "Jednom prilikom porezao je nogu i krv je počela curiti, tada je Charlie izbezumljeno počeo vikati da niko ne dira ništa i da se svi maknu. Jako sam se zabrinuo i pomislio kako vjerovatno boluje od Hepatitisa, nisam mislio da je riječ o HIV-u. Bio sam jako uzrujan i žalio sam se Charliju na zaštitare, a tada mi je rekao kako život nije savršen i da bi stvari mogle biti puno gore. Tada mi je priznao da ima HIV", priča Han koji je s Charliejem postao i dobar prijatelj.

Hollywoodski zavodnik bio je s mnogim slavnim ljepoticama, kao i s porno zvijezdama pa je nakon objave da ima HIV zavladala panika. Tada je i izgubio angažman u hit seriji "Dva i pol muškarca". "Charlie je bio van kontrole, ali i dalje obziran prema kolegama. Nije odustajao od svog životnog stila. I dalje je uživao u seksu, te je posebno volio djevojke namazati losionom za tijelo što mu je služilo kao lubrikant. To mi je bilo jako bizarno", otkrio je Han koji je pitao Sheena i kako je dobio virus, na što mu je Sheen odgovorio da je cijela "situacija bila zajebana i da se jednostavno dogodilo".

Piše se i kako je glumac htio seksualno eksperimentisati pa je često naručivao transseksualne prostitutke, a sumnja se da je upravo od njih pokupio HIV prije četiri godine. Navodno se radi o istoj onoj koja je snimila seks video kojim je poslije ucjenjivala Charlieja. (index.hr)