Zahvaljujući Bingo Grupi, koja je ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, te u saradnji sa Gradom Tuzla i Turističkom zajednicom grada Tuzle, od 16. do 23. augusta 2024. godine Trg slobode i BINGO LJETNO KINO će biti najatraktivnija lokacija u Tuzli za sve ljubitelje filmske umjetnosti!

Počela online kupovina ulaznica za SFF u Bingo ljetnom kinu na Trgu slobode u Tuzli
Foto: Bingo | Naše mjesto za nezaboravne trenutke

Projekcijom filma Danisa Tanovića „Nakon ljeta“ u petak, 16.8.2024., u 20.30 sati će svečano biti otvoreno Bingo Ljetno kino sa 400 mjesta pod vedrim nebom.

''U ovih osam dana, Trg slobode će biti naše mjesto susreta, gdje će posjetioci moći uživati u projekcijama Open Air programa'', poručuju organizatori. 

Online kupovina ulaznica za Bingo Ljetno kino u Tuzli je već sada moguća putem Box Office-a Sarajevo Film Festivala OVDJE. 

Prodaja ulaznica u Tuzli će se vršiti u Turističko informativnom centru Turističke zajednice grada Tuzla na adresi Soni trg 6, i to u srijedu, 14.8. i četvrtak, 15.8. od 13.00 do 16.00 sati, te u vrijeme trajanja Festivala, od 16. do 23. augusta, od 16:00 do 20:30 sati.

Cijena ulaznice je 10,00 KM. Maksimalan broj ulaznica koje je moguće kupiti za jednu projekciju je četiri. Plaćanje ulaznica se može izvršiti gotovinom, te putem MasterCard ili VISA kartice. Plaćanje ulaznica moguće je samo u domaćoj valuti - konvertibilnim markama.

U slučaju kiše, kada organizator Festivala zvanično objavi (putem zvanične web stranice, društvenih mreža), projekcije se premještaju u BKC Tuzla (Mije Keroševića Guje 3, Tuzla).

Ukoliko je objavljeno da se projekcija premješta u BKC Tuzla prije početka projekcija, termin projekcije ostaje isti, a ukoliko kiša padne u toku projekcije, projekcija se nastavlja u BKC-u 30 minuta nakon objave o premještanju projekcije.

BOX OFFICE PRAVILNIK

Ulazak na projekciju moguć je samo sa ulaznicom (uključujući i djecu bez obzira na starosnu dob).

Svi posjetioci moraju zauzeti svoja mjesta najkasnije 5 minuta prije početka zvaničnog programa.

Ulazak u kino nije moguć nakon početka zvaničnog programa.

U slučaju kašnjenja na projekciju ne možemo vam garantovati slobodno sjedeće mjesto (povrat novca i/ili zamjena ulaznica nije moguća.)

Sjedišta nisu numerisana za sve projekcije.

Za vrijeme projekcije zabranjeno je korištenje uređaja za snimanje slike i zvuka (kamera, fotoaparat i mobilni uređaji).

U slučaju korištenja video opreme festivalsko osoblje ima pravo odstraniti osobu koja koristi prethodno spomenutu opremu.

Ulaz kućnim ljubimcima nije dozvoljen.

Kupovinom ulaznica, saglasni ste da možete biti fotografisani i snimljeni bez novčane naknade.

Pregled posjetioca i njihovih stvari biće obavljen zbog njihove lične sigurnosti.

Na zvanične festivalske lokacije zabranjeno je unošenje boca, limenki i predmeta koji mogu ugroziti sigurnost posjetioca.

Filmovi prikazani na Festivalu mogu sadržavati eksplicitne scene seksa ili nasilja, te se prije kupovine ulaznice preporučuje pregled sadržaja filma na festivalskom web sajtu (www.sff.ba), programu ili linkovima postavljenim na društvenim mrežama.

Organizator Festivala ne odgovara za izgubljene ili ukradene stvari.

Falsifikovanje i krivotvorenje ulaznica je strogo zabranjeno.

Povrat novca za kupljenu ulaznicu ili zamjena za ulaznicu neke druge projekcije u istom novčanom iznosu mogući su u roku od 24 sata od predviđenog termina projekcije i to:

U slučaju kada organizator javno objavi otkazivanje predviđene projekcije;

Kada početak projekcije kasni duže od 30 minuta bez prethodne najave o pomjeranju početka projekcije i u tom slučaju potrebno je obratiti se osoblju Festivala.