Rečenice koje muškaraci lako izgovaraju, a uopšte to ne misle
Foto: Tuzlanski.ba

Muškarci će često svojim boljim polovicama reći nešto što ne misle, a razlozi su različiti.

Jesu li muškarci dobri glumci? I zašto nam govore ono što ne misle? Portal TOI donosi popis rečenica koje će muškarac izgovoriti, ali neće misliti.

"To je nešto što muškarci bolje razumiju!" - Za ovu rečenicu jednostavno nema logičkog pojašnjenja zašto im prelazi preko usta.

"Trebalo bi mi previše vremena da ti objasnim" - Zapravo misli: Nemam pojma kako to radi!

"Draga, odmori se malo. Previše čistiš!" - Oh, kako je dobar, zar ne? Ali on zapravo misli kako mu smeta buka usisivača dok gleda omiljenu seriju ili sport.

"Čuo sam te" - Reći će to iako misli kako uopšte nema pojma što je ona sada izgovorila. Ali upotrijebiće sve svoje sposobnisti da odglumi tu ulogu dobro jer ne želi slušati prigovore.

"Da, to je zanimljivo" - Zapravo misli: Aha, ti još uvijek pričaš nešto?

"Znaš da sam zaboravan" - Da, zaboravio je godišnjicu. Opet! A znate da pamti tačnu adresu na kojoj je živjela njegova prva djevojka, datum, vjerovatno i tačan sat kada se prvi put poljubio s djevojkom u koju se zaljubio, ko je na prošlom Svjetskom prvenstvu dao najljepši gol...

"Mislio sam na tebe pa sam ti htio kupiti cvijeće" - Zapravo misli: Jao, kako je ta cura koja prodaje ruže na uglu zgodna!!

"Ne mogu naći" - Zapravo misli: Nije mi u vidnom polju, a dalje od toga ne idem. (Večernji.hr)