Sezona vjenčanja u punom je jeku, a s njom dolazi i pritisak traženja savršene odjeće za svečanost.

Na Redditu potražila savjet oko haljine pa se razočarala odgovorima: 'Jeftina je i neukusna'
Foto: Reddit | Surovi komentari

Nakon što je primila poziv da prisustvuje ceremoniji u Italiji, ali nije bila sigurna da li je njezin prvi izbor haljine prikladan, jedna žena je podijelila svoj izbor haljine na društvenim mrežama tražeći savjet korisnika Reddita. 

Objavljujući na Redditovom r/WeddingAttireApproval forumu, dodala je nekoliko fotografija duge, svijetloljubičaste haljine s naramenicama i korzetom na leđima. Međutim, brzo je postalo očigledno da je bila u pravu što je tražila savjet jer su mnogi ljudi imali snažna mišljenja o prekrasnoj haljini.

Uz slike je napisala:

"Mislim da sam zabrinuta jer je prilično svijetle boje i možda je detalj na korzetu previše? Jednostavno mi se sviđa haljina. Je li prikladna za vjenčanje u Italiji? Mjesto vjenčanja je pored jezera u Italiji i sestra mog dečka koja se udaje i njegova porodica prilično su opušteni, nisu religiozni itd. ali ne bih rekla da ih poznajem dovoljno dobro da predvidim hoće li im moja haljina biti u redu." 

Mnogi su korisnici sugerisali da nije prikladno ako je u cermoniji bilo čak i naznake religije, primijetivši da haljina pokazuje previše kože. Jedna je osoba odgovorila:

“Mislim da to zavisi od mjesta održavanja i o tome što je prihvatljivo u tom smislu. Vinograd vjerojatno je u redu. Tradicionalna katolička misa ne toliko.”

Druga je osoba napisala:

"Mogu potvrditi da je ova haljina uživo puno prozirnija - moja je sestra naručila za vjenčanje, ali mlada je zamolila da je ne nosi jer je baš previše, a također je lično izgledala puno svjetlije (plus dekolte bilo prilično veći).” 

“Haljina izgleda jeftino i neukusno i previše se pokazuju grudi. Tako neprikladno", oštro je primijetila još jedna osoba. 

Drugi su sugerisali da postoje načini na koje bi mogla nositi haljinu ako je oprezna.

"Bila bih oprezna, mislim da je ova haljina mnogo prozirnija nego što izgleda na ovim specifičnim fotografijama. Ako vam to ne smeta, onda samo bacite šal preko ramena za misu i upotrijebite ga za after party.

Prekrasna je", glasio je jedan od komentara.