Japanski umjetnik Verdy i Nike su još jednom udružili svoje snage i ideje iz čega je proizašao novi model patika koje svojim izgledom nalikuju na maleno čudovište "Visty".  

Nike predstavio nove patike: Nalikuju popularnoj plišanoj igrački
Foto: Verdy

Plišana igračka Visty predstavljena je još 2021. godine, a odlikuje jedinstven i monstruozan lik koji je oživljen vedrim bojama i materijalima. 

Krznena glava, ruke i noge obojene su zelenom bojom, koje krase nijanse ružičaste i plave na stomaku i ušima. Iz svega su proizašle nove šarene čupave tenisice, koje su motivisane ovim slatkim čudovištem. One su također vedrih boja, te kao i igračka uključuju plavu, žutu i zelenu. 

Ova uzbudljiva serija tenisica u prodaju izlazi, kako to za sada preciziraju kreatori, 19. septembra po cijeni od 135 dolara. Nožni dio, srednji dio stopala i jezik imaju zelenu dlaku, dok dlakavi ovratnik daje prednost ružičastoj boji koja odgovara kožnim Swooshe modelima. 

View this post on Instagram

A post shared by @verdy

Žuta se pojavljuje na vezicama i međupotplatu, koji se nalazi neposredno iznad zelenog gumenog potplata. Mnogi su ostali oduševljeni ovim modelom te poželjeli odmah da ga dodaju u svoju kolekciju. 

"Trebam jedan par", "Tako su slatke", "Ovo je prava umjetnost", "Gdje se mogu kupiti", samo su neki od komentara zainteresovanih kupaca.