Manekenka iz Francuske Tilan Blondo (23) započela je karijeru kada je bila djevojčica, a tada je i dobila epitet "najljepše djevojčice na svijetu".

Izabrana je za najljepšu djevojčicu na svijetu, pogledajte kako izgleda danas sa 23 godine
Foto: Facebook

Tilan je imala samo četiri godine kada se prvi put pojavila na reviji Žana- Pola Gotjea i već tada su mnogi rekli da je čeka blistava karijera. Iako je odmalena odrastala u luksuzu, njen život nije uvijek bio savršen.

Roditelji Tilan Blondo su također poznati. Naime, njena majka je voditeljka Veronika Loubri, a otac fudbaler Patrik Blondo. U toku njenog odrastanja, mediji su pisali kako Veronika i Patrik iskorištavaju kćerku zarad novca, a najveći skandal je izbio kada se Tilan slikala za naslovnicu Voga.

Tilan i dan danas radi punom parom kao manekenka

Mnogi su osudili to što je imala jaku šminku i što je bila obučena kao odrasla osoba, a časopis je takođe osuđen od strane naroda za hiperseksualizaciju djece.

Međutim, njeni roditelji nikada nisu pridavali pažnju ovim napisima.

Njena dugogodišnja karijera uključuje brojne saradnje s poznatim modnim kućama poput "Jean Paul Gaultier", "Dolce&Gabbana" i "Versace".

Poznata Francuskinja izrasla je u lijepu i zgodnu djevojku, a nakon što se planetarno proslavila kao dijete, nekoliko godina kasnije pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspjeha.

Ona je dvije godine zaredom proglašavana ženom s najljepšim licem na svijetu od strane kultne zajednice kritičara "TC Candler"