Foto: Tuzlanski.ba

Izgleda da je duboko u ženskim genima ukorJenjena potreba da promJene muškarca ili neku njegovu osobinu, naviku...

Ali, često stvari krenu u pogrešnom pravcu.

U pokušaju da muškarca promJenite, ne samo što ćete izgubiti njega, već i sebe. Pomirite se, nemoguće je.

Tuzlanski.ba vam donosi 9 stvari koje nikada ne bi trebalo da poželite da promjenite kod njega, jer  nećete moći.

Navike
Prva stvar sa kojom morate da se pomirite – njegove navike. Muškarac može da se kontroliše dok ga vi gledate, međutim, to ne znači da je navika izgubljena.

Stil oblačenja
Muškarci nisu kameleoni kada se radi o modi. Neke žene se bore sa ovom činjenicom, ali što se prije pomirite sa činjenicom da vaš izabranik nije elegantan tip, to ćete lakše smanjiti pritisak.

Odnos sa njegovom majkom
Da ne produbljujemo priču, trebaće nam cijela večnost. Jednostavno, udruživanje sa njegovom majkom je najbolja opcija i kraj.

Hobi
Ako muškarac ima pasiju za bilo koji sport, ne treba da mu oduzimate to zadovoljstvo. Pomirite se i budite fleksibilni prema rasporedu utakmica.

Prioriteti
Ako muškarac na listi prioriteta nema djecu, onda mu ih ne namećite. Poštujte njegovu listu prioriteta, sve dok ste i vi među njima.

Urednost
Jednostavno, samo treba da se odlučite sa kolikim procentom (ne)urednosti možete da se nosite. Ne nadajte se da će on praviti generalke kada budete živjeli zajedno.

Prijatelji
Ne potcenjujte njegov izbor ljudi sa kojima se druži, jer ste i vi jedan od njegovih izbora.

Laganje
Kada ga jednom ulovite da laže - ne nadajte se da će se navika promjeniti preko noći. To je to, opet će se ponoviti, a vi ćete svaki put biti sve više ljuti na sebe zato što ste se nadali da neće biti sljedećeg puta.

Nepristojnost
Psiholozi potvrđuju da se nepristojnost i maniri ne mijenjaju. Oni se uče od malih nogu i ostaju isti. Bez obzira na to koliko puta će se muškarac izviniti zbog nepristojnog gesta, vjerujte da će ga ponoviti, makar i nesvjesno.

(Tuzlanski.ba)