Kako karijera uspješnog muškarca može da okonča vezu
Foto: Tuzlanski.ba

Koliko god da dame vole uspješne muškarce, ambicije u vezi sa karijerom mogu dovesti svaku vezu u velika iskušenja. Nikome se ne dopada ako partner stalno gleda u telefon, provjerava mailove i javlja se šefu i u krevetu.

muskarac_poslovan_razgovor_za_posaoŽene vole situirane i uspješne muškarce. Ipak, nekada karijera može da vam i okonča vezu:

- Stalno kukanje o količini posla koju imate ili o problemima na radnom mjestu može da dovede vašu partnerku u iskušenje da vas ostavi. Zato, neka vam misli odlutaju ka drugim temama čim izađete iz kancelarije.

- Naporan rad i predugo radno vrijeme učiniće izlaske nemogućim, jer ćete samo željeti da se naspavate. Ipak, bilo da ste sa djevojkom u vezi mjesec dana ili u braku deset godina, morate naći vremena da ljepšu polovinu, s vremena na vrijeme, izvedete u provod, na večeru ili u šetnju. Ovo je način i da se vi razonodite, rasteretite i odmorite.muskarac

- Ako je djevojka obožavala vašu spontanost, iznenadne odluke da otputujete negdje za vikend ili da uradite nešto ludo, smetaće joj ukoliko vremenom stvorite potrebu da sve organizujete i kontrolišete, kao što radite u kancelariji.

- Neće joj se ni svidjeti da stalno gledate u telefon, provjeravate tek pristigle mailove i javljate se šefu čak i kad ste zajedno u krevetu.

- Stres na poslu je jedan od najčešćih uzročnika problema sa erekcijom i nedostatkom seksualne želje, dok manjak sna utiče na umor, razdražljivost... (novosti.rs)