Kako da zadržite muškarca?
Foto: Tuzlanski.ba

Konačno ste sa muškarcem koji vam se već neko vrijeme sviđa, i totalno je pao na vaš šarm. Međutim, kao i kod svake žene, postoji onaj mali crv sumnje, da li je sa vama radi zabave ili ima tu mjesta za nešto više. Dok to nastojite saznati možete napraviti par pogrešnih poteza. Otkrivamo vam kako da vam on ne kaže bye bye!

Ako se on ne javlja, nemojte ni vi

Toplo-hladne igre na početku odnosa su uobičajena stvar. Na taj način muškarci i žene pokušavaju otkriti koliko je kome stalo, imate li određene granice i kakvi ste zapravo. Ako vam se odjednom ne javlja danima, vas uhvati panika i onda ga počnete zivkati. Velika greška! Baš tada se ne treba javljati. Posvetite se svom životu, uživajte u sebi i stvarima koje vas vesele. A kad se on konačno javi, nemojte pokazati svoje oduševljenje.

Na početku veze on treba da vas osvaja

U današnje vrijeme nema ništa sporno u tome da žena napravi prvi korak, ali ako nemate dovoljno samopouzdanja, teško da će vam prvi korak biti uspješan. Ne šaljite mu 10 SMS poruka dnevno, ne zovite ga prvi, ne šaljite mu stalno e-mailove, ne pojavljujte se na mjestima koja on posjećuje, ne predlažite susrete. Neka on osvaja vas i neka se trudi, a vi zapamtite da ste žena vrijedna pažnje.

Imajte svoje ja

Neke žene se u blizini željenog muškarca spontano pretvaraju u njegovu kopiju. Poslušno klimaju glavom, slažu se sa svim što on kaže i nemaju svoj ​​stav ni o čemu. Takvo ponašanje nije nimalo seksi. Nemojte se plašiti da će on odustati od vas ako drugačije mislite. Uostalom, ako je to razlog za odustajanje, onda vam on nije ni potreban, kao ni veza s njim jer očito nemate budućnost. Budite svoji i ne dajte da manipuliše vama. (Zenskiportal.ba)