Draga, slatkice, princezo: Šta nadimak kojim vam tepa muškarac otkriva o vašoj vezi
Foto: Tuzlanski.ba

Čini se bezazlenim, sitnicom, ali zaista se može puno toga saznati o vašoj vezi kad se tačnije pogledaju nadimci s kojima vam tepa dragi.

Pogledaj šta vaš nadimak otkriva o vašoj vezi.

Slatkice, mišice, zečice i sl.

Umanjenice različitih vrsta pokazuju da se vaš dragi osjeća snažnijim dijelom vaše veze. Smatra se vašim  zaštitnikom. S jedne strane je to slatko, a s druge strane može dovesti do toga da te ne smatra ozbiljnom.

Draga

Dosadnooo! Stalno morate misliti na to kako je i sve svoje bivše partnerice, te eventualno sve koje će doći, jednako tako zvao. To je najdosadniji nadimak koji neko može imati za ljubavnog partnera/icu.

Princezo ili anđele

Pravi je romantičar. Zapravo, vjerovatno ste oboje. Kad se naljutite na njega, pokuša vas omekšati slatkim tepanjem. Pazite samo da se ne bi počeo ubrzo osjećati kao princ – samo zato jer vas zove princezo.

Kraljice

Ako vas ne zove princezo, nego kraljice, onda je vaša veza na jednoj sasvim drugoj razini. Zateleban je u vas i vjerovatno bi vam jeo iz ruke. Samo pripazite da ostanete na istoj razini te da se i vi prema njemu ponašate kao prema kralju.

Beba, bejbe ili medena

Ovi nadimci nerijetko znače da vas promatra više kao seksualni objekt, a manje kao svoju partnericu. Možda ne misli s vama toliko ozbiljno kao što ste vjerovale.

Bucka, puslice, krofnice

Ovi nadimci nisu baš simpatični i to mu je vjerovatno jasno. Međutim, time vam pokazuje da vas voli u svim oblicima – ili baš zato! A to je ipak nekako baš slatko. (Miss7.hr)