Jenny Phenix (68) iz Floride prodala je svu svoju imovinu kako bi tri godine putovala svijetom na kruzeru Villa Vie Odyssey. Nedugo nakon toga, njen san se raspao kada joj je zabranjen ulazak na brod zbog poruka koje je slala u WhatsApp grupi.

Amerikanka prodala sve za život na kruzeru, a izbačena zbog WhatsApp poruka
Foto: Ilustracija Tuzlanski.ba | Jenny Phenix

U toj grupi, Jenny Phenix je izrazila nezadovoljstvo zbog četveromjesečne odgode plovidbe, što je poremetilo njen plan da prikupi stvari iz Miamija. Također je istaknula zabrinutost da bi radovi na preuređenju broda mogli nastaviti čak i nakon polaska, što bi je prisililo na korištenje privremene kabine, javlja The Telegraph.

Otkazan ugovor

Nakon ovih poruka, primila je obavijest da joj je ugovor otkazan zbog "ponašanja koje negativno utječe na moral zajednice".

Kathy Villalba, glavna operativna direktorica broda, izjavila je da su zaprimili desetak pritužbi na njene stalne pritužbe i negativan stav.

Jenny tvrdi da nikada nije bila bezobrazna i da su to bili privatni razgovori. Prema njenim riječima, frustracija među putnicima rasla je zbog konstantnih odgoda, a mnogi su joj se zahvalili što je postavljala važna pitanja u njihovo ime.